The function of design is letting design function.

Micha Commeren

Grafische vormgeving en DTP

Pakkend en functioneel ontwerp

Grafische vormgeving of beeldende vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij grafische vormgeving wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd in de presentatie van tekst en beeld.

Ben jij op zoek naar iemand die zich in kan leven in jouw bedrijf en de vertaling kan maken naar een nieuw logo en/of nieuwe huisstijl? Of ben je op zoek naar iemand die een fris sausje over een bestaand stijl kan gooien? Ik denk graag met je mee over een pakkend ontwerp.

1000+

Projecten

Met mijn vele jaren aan ervaring heb ik meer dan duizende opdrachten naar volle tevredenheid afgerond.

20+

jaar ervaring

Sinds het verlaten van het Grafisch Lyceum Rotterdam elke dag bezig met grafische vormgeving.

100+

Blije klanten

Klanten weten me te vinden omdat ik altijd doe wat ik beloof en dat extra stapje zet.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?