Digital design is like painting, except the paint never dries.

Neville Brody

Over mij

Wie is Frits Franken?

Mijn naam is Frits Franken. Geboren in de snikhete zomer van 1976 in het Brabantse Roosendaal. Hier ben ik opgegroeid en heb ik mijn draai gevonden. Ik heb een lieve vriendin, werkend in de zorg en een kanjer van een zoontje op de basisschool. In mijn vrije tijd hou ik van fotografie. Niet professioneel, maar ik weet wel wat ik mooi vind als ik het zie (instagram). Ook ben ik een fervent gamer. Even ontsnappen aan de soms hectische realiteit. In het weekend drink ik graag een speciaal biertje, of twee. Ik ben fan van het openbaar vervoer en reis al jaren met de trein. Vaak denk ik eerst na voordat ik iets zeg, en soms denk ik twee keer na en zeg ik niets.

  • Eet graag worstenbroodjes
  • Speelt om te winnen, maar vindt verliezen niet erg
  • 'Man on Fire' is mijn favoriete film
  • Goede muziek is een must, van Placebo t/m Stef Bos
  • Kan makkelijk twee pizza's achter elkaar eten
  • Loopt regelmatig hard (Strava)
  • Heeft al 6 marathons gelopen (pb 03:08:08)
  • Wint (bijna) altijd met Trivial Persuit
  • F1 liefhebber, sinds de dood van Ayrton Senna in 1994

Sinds ik mijn diploma heb gehaald aan het Grafisch Lyceum Rotterdam (1998) ben ik dag in, dag uit, professioneel bezig met het beroep grafisch vormgever. Bijna 24 uur per dag. Indrukken op doen, dingen bekijken/analyseren en lezen. Mijn doel is continu bezig zijn met mijn uitdagende vak en dit steeds op een hoger plan brengen. Het grafisch beroep verschuift door de jaren heen en daarmee uiteraard ook mijn interesse. Eerst was er het potloodje, toen kwam de computer. Eerst was er QuarkXpress en nu is er InDesign. Wie weet hoe ik over 10 jaar met het vak "grafisch vormgever" bezig ben... want dát ik er mee bezig ben staat vast!

Nadat ik meer dan 20 jaar in loondienst heb gewerkt als grafisch vormgever, heb ik in 2021 besloten verder te gaan als ZZP’er en mijn geluk te beproeven als ondernemer. 

1000+

Projecten

Met mijn vele jaren aan ervaring heb ik meer dan duizende opdrachten naar volle tevredenheid afgerond.

20+

jaar ervaring

Sinds het verlaten van het Grafisch Lyceum Rotterdam elke dag bezig met grafische vormgeving.

100+

Blije klanten

Klanten weten me te vinden omdat ik altijd doe wat ik beloof en dat extra stapje zet.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?